Keiharde Landelijke Terrastegels

Pierre de Fermier | Kwartsiet Terrastegels

pierre-de-fermier-kwartsiet-terrastegels-1

De Pierre de fermier staat bekend om zijn prachtige natuurlijke en robuuste uitstraling. De breukruwe structuur van deze breukstenen geven uw terras een unieke stoere uitstraling. De Pierre de fermier terrastegels hebben een lichtgrijze kleur met mooie kleurnuances die zorgen voor een levendig karakter. Een groot voordeel van de Pierre de fermier is de hardheid. Met deze terrastegels combineert u kwaliteit met een landelijk karakter.

De Pierre de fermier stenen werden vroeger al gebruikt op boerderijen. De reden hiervoor is de hardheid van de steen. Ondanks dat de breukruwe structuur veel weg heeft van leisteen, is de Pierre de fermier namelijk gemaakt van kwartsiet. Keihard, kleurvast en prachtig van uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Pierre de fermier terrastegels hebben een breukruwe keiharde toplaag. Hierdoor vragen deze stenen weinig onderhoud. Mocht u uw terras toch eens grondig willen reinigen? Dan kan dit met een zuurvrije natuursteen reiniger.

De Pierre de fermier terrastegels worden geleverd in banen van 15, 20 cm breed met een dikte van 2,5 tot 4 cm. Hierdoor kunnen deze stenen het beste verwerkt worden in het gestabiliseerde terrasgranulaat. Hierin kunnen de dikte verschillen makkelijk opgevangen worden. Hierna kunnen de stenen gevoegd worden op cementbasis. Dit geeft het mooiste resultaat.

Formaten:

  • Banen 15, 20 cm breed. Dikte 2,5-4 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terras, Looppaden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

pierre-de-fermier-kwartsiet-terrastegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pierre de Fermier | Kwartsiet Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: