Robuuste landelijke terrastegels

Natural Grey | Breukruw

natural-grey-kalksteen-terrastegels-terras-3

Natural Grey staat bekend om hun prachtige lichtgrijze kleurnuances en breukruwe oppervlak. Dit speelse oppervlak zorgt dan ook voor een unieke uitstraling. Door het breukruwe oppervlak van deze terrastegels zijn deze zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Want door het breukruwe oppervlak worden de tegels niet glad. Zelfs niet na een flinke regenbui.

De Natural Grey tegels worden geleverd in een robuust formaat van 60 x 60 x3 cm. Deze kunnen zowel in een blokverband als in een banenverband verwerkt worden. Een blokverband geeft een modernere uitstraling. Een banenverband geeft een meer landelijke uitstraling in de Engelse stijl.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Natural Grey terrastegels hebben een breukruwe keiharde toplaag. Hierdoor vragen deze stenen weinig onderhoud. Mocht u de tegels toch eens grondig willen reinigen? Dan kan dit met een zuurvrije natuursteen reiniger.

De Natural Grey terrastegels zijn ca. 3 cm dik. Hierdoor zijn deze tegels zowel in het zand als gestabiliseerd zand/ terrasgranulaat te plaatsen. De juiste verwerking is vaak per situatie verschillend. Maak daarom gebruik van onze kennis en vraag ons om een passend advies.

Formaten:

  • 60 x 60 cm. Dikte 3 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

natural-grey-kalksteen-terrastegels-terras-3

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Natural Grey | Breukruw 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: