Familie de Bekker was op zoek naar een robuuste dallenvloer. De Bourgogne Blanc is één van de meest robuust verouderde Bourgondische dallen uit ons assortiment. Deze beige / gele dallen hebben dan ook een zeer landelijke uitstraling. De Bourgogne Blanc wordt tegel voor tegel met de hand bewerkt. De zijdes worden hierbij grof verouderd en het oppervlak wordt plaatselijk grof geschuurd. De uitstraling die hiermee verkregen wordt is werkelijk prachtig.

Naast mooi is deze kalksteen ook keihard. Dit zorgt voor een heerlijk leefbare toplaag. Over het algemeen zullen lichte gebruikerssporen en krasjes dan ook niet opvallen op deze vloer.

De Bourgogne Blanc vraagt niet veel onderhoud. Het robuuste karakter van deze Bourgondische dallen zorgt voor een vergevingsgezind oppervlak. In principe kunt u met een zachte bezem al ver komen.

Wanneer u de vloer maximaal wilt beschermen is er wel de mogelijkheid om de vloer te behandelen met een Dallenwas, of te impregneren met een natuursteen-impregneer. Vooral in de natte ruimtes kan dit erg nuttig zijn.

De familie de Bekker heeft ervoor gekozen om de Bourgogne Blanc te combineren met onze exclusieve Chateau Carreau IJsselsteentjes in de gang. Bekijk hieronder hoe dat eruit kan zien met onze video en de foto’s!

Video ThumbnailFamilie de Bekker was op zoek naar een robuuste dallenvloer. De Bourgogne Blanc is één van de meest robuust verouderde Bourgondische dallen uit ons assortiment. Deze beige / gele dallen hebben dan ook een zeer landelijke uitstraling. De Bourgogne Blanc wordt tegel voor tegel met de hand bewerkt. De

 

Heeft u interesse in deze tegel?

Vraag direct een offerte aan voor de Bourgogne Blanc