De Portugese Leisteen is bijzonder mooi antraciet / zwart van kleur. Door zijn breukruwe oppervlak heeft de Portugese Leisteen een erg stoere uitstraling.

De Portugese Leisteen Breukruw is (zoals de naam al zegt) een Portugese leisteen met een prachtig breukruw oppervlak. De Portugese Leisteen staat bekend om z’n breukruwe oppervlak, dat in tegenstelling tot Indiase of Braziliaanse leistenen, een oppervlak heeft, waarin je de natuurlijke lagen van de leisteen erg goed kunt zien, terwijl ze niet veel in kleur afwijken van elkaar. Dit oppervlak zorgt dan ook voor een diepe zwarte en volle kleur met een prachtige oppervlakte structuur.

De Portugese Leisteen wordt geleverd met strak gezaagde zijdes, zonder facet. Hierdoor heeft de vloer een zeer moderne uitstraling.

TIP! Portugese Leisteen is een goed alternatief voor de veel kostbaardere zwarte Noorse leisteen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van deze Portugese Leisteen is op verschillende manieren te verrichten. Het beste onderhoudsadvies is afhankelijk van de locatie waar het natuursteen verwerkt gaat worden.

Laat ons weten waar u de Portugese Leisteen wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer straks maximaal beschermd wordt.

Net als veel andere leistenen, dient ook de Portugese Leisteen verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 40x40x ca. 1 cm.
  • 60x30x ca. 1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: