Een van de meest populaire leistenen uit ons assortiment. Met een ontzettend goede kwaliteit/prijs verhouding en een prachtig uiterlijk is dit een echte topper.

De Black Berry Leisteen is samen met de Mustang de meest verkochte leisteen uit ons assortiment. Dit is ook niet zo vreemd. De prijs / kwaliteit verhouding van deze leisteen is uniek. Deze prachtige breukruwe leisteen wordt gewonnen in Brazilië. Deze leisteen wordt geselecteerd op basis van zijn rustige structuur. Wilt u echter meer kleur en vlammen in uw steen, dan is de Mustang uw vloer. Dit is in principe dezelfde natuursteen, maar dan met meer kleurnuances en vlammen.

Doordat de Black Berry Leisteen een natuursteen is met rustige antraciet / grijze kleurtinten. Is deze vloer tijdloos en in ieder interieur toepasbaar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Een van de meest populaire leistenen uit ons assortiment. Met een ontzettend goede kwaliteit/prijs verhouding en een prachtig uiterlijk is dit een echte topper. De Black Berry Leisteen is samen met de Mustang de meest verkochte leisteen uit ons assortiment. Dit is ook niet zo vreemd. De prijs / kwal

Onderhoud en verwerking:

De Black Berry Leisteen kan op verschillende manieren gereinigd en onderhouden worden. Wij hebben hiervoor verschillende producten. Deze producten kunnen echter het beste gekozen worden op basis van de ruimte waar de Black Berry Leisteen gelegd gaat worden. Zo is er bijvoorbeeld een impregneer voor maximale bescherming en een Boenzeep voor optimale voeding van de leisteen.

Laat ons daarom weten waar u de Black Berry wilt gaan gebruiken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies.

De Black Berry Leisteen is dus een Braziliaanse leisteen. Deze leisteen dient verwerkt te worden via de “Buttering – Floating – Methode”. Daarnaast kunnen deze tegels alleen verwerkt worden in sneldrogende natuursteenlijm met een gecontroleerde waterhuishouding. Bij een verkeerde verwerking kan dit materiaal namelijk gaan schotelen.

Formaten:
  • 40 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 30 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 40 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 60 x 60 cm. Dikte ca. 1 cm.
  • 80 x 80 cm. Dikte ca. 1,5 cm.
  • 100 x 50 cm. Dikte ca. 1,5 / 2 cm.
  • 100 x 100 cm.Dikte 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan