Deze Egyptische kalksteen is prachtig afgewerkt met aflopende geschuurde zijdes.

De Pristina Monastery is een prachtige Egyptische kalksteen. Doordat het oppervlak geschuurd is en de kanten aflopend zijn, krijgt deze kalksteen een prachtige uitstraling die thuis hoort tussen de verouderde bouwmaterialen. De warme kleur in combinatie met het fijn geschuurde oppervlak maakt de Pristina Monastery een zeer fijne vloer in het onderhoud. Na de eerste behandeling is maandelijks dweilen met een natuursteenzeep voldoende om nog jaren te genieten van deze vloer.

Deze Pristina Monastery Finish is alleen te verkrijgen in banenverband. Dit houdt in dat de tegels geleverd worden met wisselende lengtes en een vaste breedte van 40 en 60 cm. Hierdoor ontstaat er een speels banenverband, wat bijdraagt aan de Bourgondische uitstraling van de vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Zoals eerder in deze beschrijving al aangegeven, is de Pristina Monastery Finish erg gemakkelijk in het onderhoud. Een maandelijkse dweilbeurt is voldoende om de vloer in topconditie te houden. Wanneer u deze tegel in een natte ruimte (zoals douche, badkamer, wc) gaat gebruiken, raden we u aan om de tegel te impregneren. Dit is het aanbrengen van een beschermlaag in de toplaag van uw natuursteen, waardoor het binnendringen van olie, vet, vuil en vocht voorkomen wordt.

Als u ons vertelt waar de tegels komen te liggen, kunnen we u uiteraard voorzien van een passend onderhoudsadvies. Gebruik gerust onze kennis.

U kunt deze Egyptische kalksteen het beste verwerken in een flexibele, zuur arme natuursteen lijm. Ook de voegmortel dient zuurarm te zijn.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 en 60 cm, ca. 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: