De Red Multicolor Dark Gepolijst is een zeer slijtvaste natuursteen met een mooie diepe rode / bruine kleur.

De diepe rode/bruine kleur van de Red Multicolor Dark Gepolijst is niet een kleur die je iedere dag ziet in natuursteen. De bijzondere kleur die op zichzelf al opvalt, wordt nog extra benadrukt door het gepolijste oppervlak van de Red Multicolor Dark Gepolijst. Het polijsten brengt de structuur van de tegel namelijk nog beter in beeld.

Graniet is een zeer hard materiaal en erg dicht van structuur. Dit levert voor u veel gemak op, omdat dit betekent dat deze natuursteen weinig gevoelig is voor vuil.

De Red Multicolor Dark Gepolijst wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet, waardoor deze tegel zeer strak verwerkt kan worden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Red Multicolor Dark Gepolijst kan op verschillende manieren worden beschermd en onderhouden. De beste keuze hierin is afhankelijk van waar de vloer komt te liggen.

Laat ons weten waar u de Red Multicolor Dark Gepolijst toe wilt passen en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Red Multicolor Dark Gepolijst dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: