Belgisch Hardsteen Look Getrommeld in Moderne keuken + Entree

Belgisch Hardsteen Look Getrommeld in Moderne keuken + Entree

Deze familie wist eigenlijk al precies wat voor uitstraling ze wilde wanneer ze bij ons de showroom binnen stapte. De look en feel van een echte Belgisch Hardsteen, de diverse kleurschakeringen welke het materiaal zo mooi maken, een subtiele veroudering aan de zijdes, maar dan met het gemak van een keramische tegel. Zo kwamen we uit bij onze Belgisch Hardsteen look ‘Getrommeld’

De keuze voor een afgeleide van Belgisch Hardsteen werd bepaald door de verschillende moderne elementen welke terug zouden gaan komen in de keuken en entree. Er zou veel met hout gewerkt gaan worden en de metalen handgrepen, trapleuningen en poten werden matzwart gepoedercoat. Één van de vele toepassingen welke we in deze tijd vaak terugzien in deze moderne inrichtingen. Waar hout en de kleur van Belgisch Hardsteen altijd zorgt voor een perfecte combinatie, is dit project het bewijs dat de kleine, matzwarte elementen ervoor zorgen dat je van een 10, een 11 kunt maken.

Er is gewerkt met een donker composiet werkblad, welke mooi afsteekt met de houten bekledingen van de keuken. Waar bijvoorbeeld ook de keuze is gemaakt voor een lichte grijstint in de krukken, waarvan de kleur dan weer overeenkomt met de grijze fossielen in onze Belgisch Hardsteen look.