De Sapphire Blue gepolijst is een prachtige bruin/zwarte graniet met een exclusieve uitstraling.

De Sapphire Blue Gepolijst is een bruin/zwarte graniet van hoge kwaliteit. De bruine en zwarte kleurtinten in deze steen zorgen voor een bijzondere uitstraling. Wat direct opvalt aan deze graniet is de mooie stabiele kleur. De Sapphire Blue gepolijst is dan ook ondanks zijn glans, een vloer die bijzonder veel rust uitstraalt.

De Sapphire Blue gepolijst wordt geleverd met strak gezaagde zijkanten en zonder facet. Hierdoor kan deze vloer mooi strak verwerkt worden en valt deze Sapphire Blue veelal in de smaak bij liefhebbers van moderne inrichtingen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het reinigen, beschermen en onderhouden van deze tegel kan op verschillende manieren gedaan worden. De beste keuze hierin kan gemaakt worden op basis van de locatie waar het graniet verwerkt gaat worden. Indien dit een natte ruimte is, moet de Sapphire Blue natuurlijk anders behandeld worden dan wanneer deze in in de woonkamer komt te liggen.

Laat ons weten waar u de Sapphire Blue gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een handig onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u deze graniet vanaf dag 1 op de juiste manier behandelt en kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Sappphire Blue dient verwerkt te worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook de voegmortel dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: