De Silver Galaxy Gezoet is een prachtige gezoete kwartsiet uit India.

De Silver Galaxy Gezoet is een stoere kwartsiet uit India die met z’n prachtig gezoete toplaag ongekend populair is geworden op de natuursteen markt. De schitterende structuur van deze stoere tegel in combinatie met de diepe antraciet kleuren en de gezoete toplaag geven u een originele en een echte one-of-a-kind vloer die u nergens anders gaat tegenkomen.

De Silver Galaxy wordt geleverd met rechte kanten en geen facet. Omdat de tegel zonder facet en met superstrakke kanten wordt geleverd, is het het mooiste als deze tegel strak verwerkt wordt. Met strak verwerken bedoelen we dat de tegel verwerkt dient te worden met een smalle steengrijze voeg. Voor het voegsel gebruiken we een fijne korrel.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Kwartsiet is een keihard materiaal dat ontzettend fijn in het gebruik is, zeker als vloer. Indien u uw vloer goed onderhoudt en beschermt, is de Silver Galaxy een vloer waar u weinig onderhoud aan heeft.

De juiste keuze qua onderhoudsproducten kan het beste gemaakt worden o.b.v. de ruimte waar u de tegels gaat verwerken.

Laat ons dus weten waar u de Silver Galaxy Gezoet wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Silver Galaxy Gezoet dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: