Een zeer chique graniet met een schitterende hoogglans.

Silver Grey | Gepolijst

De Silver Grey Gepolijst is een mooie antraciet/ grijze graniet met een moderne, luxe uitstraling.

De Silver Grey Gepolijst is een Graniet die direct opvalt door zijn diepe donkergrijze kleuren. Deze kleuren geven de Silver Grey Gepolijst een chique en moderne uitstraling. De kleurschakeringen van de Silver Grey Gepolijst liggen dicht bij elkaar en geven deze Graniet een rustig uiterlijk. Dit rustige karakter wordt versterkt door de gepolijste toplaag die u diep laat kijken in deze kleuren en structuren.

Door de prachtige glans van deze Silver Grey Gepolijst is deze vloer zeer geschikt voor moderne ruimtes. De hardheid van deze graniet zorgt voor een gemakkelijk onderhoud, en maakt deze steen tevens prima geschikt voor openbaar gebruik.

De Silver Grey Graniet wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet, waardoor het mogelijk wordt om deze graniet zeer strak te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Silver Grey Gepolijst kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden.

Geef daarom aan waar u de Silver Grey Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat u vanaf dag 1 de juiste producten gebruikt om uw nieuwe vloer in topconditie te houden. Daarna kunt u gaan genieten van uw nieuwe vloer.

De Silver Grey Gepolijst is een graniet en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Silver Grey Gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Silver Grey | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: