De Silver Grey Gepolijst is een mooie antraciet / grijze graniet met een moderne uitstraling.

De Silver Grey Gepolijst is een prachtige diep donkere antraciet/grijze graniet met een chique en moderne uitstraling. De kleurschakeringen in de structuur van de steen geven de tegel een rustig uiterlijk. Dit rustige karakter wordt versterkt door de gepolijste toplaag.

Door de prachtige glans van deze Silver Grey Gepolijst is deze vloer zeer geschikt voor moderne ruimtes. De hardheid van deze graniet maakt deze steen tevens prima geschikt voor openbaar gebruik.

De Silver Grey Graniet wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet, waardoor het mogelijk wordt om deze graniet zeer strak te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Silver Grey Gepolijst kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden.

Geef daarom aan waar u de Silver Grey Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat u vanaf dag 1 de juiste producten gebruikt om uw nieuwe vloer in topconditie te houden. Daarna kunt u gaan genieten van uw nieuwe vloer.

De Silver Grey Gepolijst is een graniet en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: