De Silver Galaxy Gezoet is een prachtige gezoete kwartsiet uit India.

Deze stoere kwartsiet komt uit India en is met z’n prachtig gezoete toplaag ongekend populair geworden op de natuursteen markt. De schitterende structuur van deze stoere tegel in combinatie met de diepe antraciet kleuren en de gezoete toplaag geven u een originele, one-of-a-kind vloer die u nergens anders gaat tegenkomen.

De Silver Galaxy wordt geleverd met rechte kanten en geen facet. Daardoor kan deze tegel strak verwerkt wordt. Met strak verwerken bedoelen we dat de tegel verwerkt dient te worden met een smalle steengrijze voeg. Voor het voegsel gebruiken we dan ook een fijne korrel.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Kwartsiet is een keihard materiaal dat ontzettend fijn in het gebruik is, zeker als vloer. Indien u uw vloer goed onderhoudt en beschermt, is de Silver Galaxy een vloer waar u weinig onderhoud aan heeft. De juiste keuze qua onderhoudsproducten kan echter het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar u de tegels gaat verwerken.

Laat ons daarom weten waar u de Silver Galaxy Gezoet wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Silver Galaxy Gezoet dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: