De Spotted Bluestone Anticato is één van onze best verkochte terrastegels. Doordat de zijdes van deze steen verouderd zijn en de toplaag gezoet is, heeft deze tegel een mooie nostalgische uitstraling.

De Spotted Bluestone Anticato is een prachtige en betaalbare hardsteen met een verouderde afwerking. Door de getrommelde zijdes van deze hardsteen terrastegel geeft de Spotted Bluestone Anticato een zeer authentieke en warme sfeer aan uw terras. Dit is een prima alternatief voor wie Belgisch hardsteen te duur vindt voor de tuin.

Deze Spotted Bluestone is prachtig te combineren met onze andere Chinees hardsteen tuinmaterialen. Denk hierbij aan waaltjes, vijverranden en palissades. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Spotted Bluestone Anticato is een kalksteen. Hierdoor zal de gezoete toplaag van de steen in de loop van de tijd wat vergrijzen. Om dit uit te stellen kunt u de Spotted Bluestone Anticato het beste regelmatig reinigen met een voedende Boenzeep. Helemaal tegengaan zal niet lukken, maar dat is ook niet erg. De vergrijzing draagt alleen maar extra bij aan het verouderde karakter van de steen.

De Spotted Bluestone Anticato wordt geleverd in een dikte van 3 cm. Hierdoor is deze terrastegel perfect te verwerken in het gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 20x20x3 cm.
  • 50x50x3 cm.
  • 80x80x3 cm.
  • 100x100x3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: