Een roestkleurige leisteen met karakter.

Sumie Stone | Breukruw

De Sumie Stone wordt ook wel “rusty slate” genoemd. Deze naam heeft hij te danken aan zijn roestige kleur en breukruwe oppervlak.

Deze gave, bonte en landelijke leisteen uit China wordt verkocht onder de naam Sumie Stone. Deze breukruwe leisteen heeft ontzettend veel kleurschakeringen en is een echte leefvloer. De warme kleuren van de Sumie Stone Breukruw in combinatie met de structuur van een leisteen zorgen ervoor dat deze tegel de laatste jaren in veel grote landhuizen is gekozen als sfeermaker op de vloer. De vloer doet daarnaast sterk denken aan de Peacock, maar heeft toch duidelijk zichtbare verschillen. De Sumie Stone maakt vooral het verschil door zijn stoere roestige tinten.

De Sumie Stone komt het beste tot z’n recht wanneer deze wordt gevoegd met een grijze of leisteengrijze voeg. We raden onze klanten ook altijd aan om deze stoere leisteen te voegen met een grove korrel.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van deze leisteen kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. U kunt de vloer impregneren, verzegelen, kleurverdiepend impregneren, etc. De mogelijkheden zijn dus erg groot. Indien u niet weet wat het beste is voor uw vloer, bieden wij u graag ons specialistische kennis aan.

Het verwerken van de Sumie Stone dient gedaan te worden in een flexibele zuurarme natuursteenlijm.

Formaten:

  • 40×40 cm. Dikte 1 – 1,5 cm
  • 60×40 cm. Dikte 1 – 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Sumie Stone Close

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Sumie Stone | Breukruw 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: