Dankzij de gezoete afwerking komen de kleuren van de Titanio Gezoet extra mooi naar voren en krijgt de vloer een mooie eiglans.

De Titanio Gezoet wordt in India gewonnen. Deze valt vooral op door de egale zwarte kleur in de golvende leischollen die u ziet in de toplaag van de steen. Deze bijzondere leisteen staat dan ook bekend om zijn prachtige structuur. Doordat de Titanio tegels worden gezoet, krijgt u een nog mooier beeld op deze structuur. Daarnaast zorgt de zoetlaag voor een fijne eiglans.

De Titanio wordt geleverd met strakke zijdes en zonder facet. Hierdoor kunnen de tegels met een kleine voeg verwerkt worden. Het is dan ook een vloer met een zeer moderne uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Voor het onderhoud van de Titanio Gezoet is het eerst belangrijk dat er gekeken wordt waar de Titanio Gezoet verwerkt gaat worden. Een leisteen in een natte ruimte (zoals badkamer, wc, douche) dient namelijk anders behandeld te worden dan een leisteen die verwerkt is in een droge woonkamer.

Laat ons daarom weten waar u de Titanio tegels wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw nieuwe vloer straks op de juiste manier behandeld wordt.

De Titanio leisteen dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,2 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.
  • Banen vrije lengte 50 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: