Deze prachtige oppervlakte bewerking zorgt voor een schitterende uitstraling.

Titanio | Leather Finish

De “Leather Finish” afwerking benadrukt de natuurlijke structuur van de steen, waardoor hij nog meer gaat leven.

Deze prachtige leisteen staat bekend om zijn bijzondere zwarte / antraciet kleur en prachtige structuur. Doordat deze Titanio Leather Finish is afgewerkt is deze structuur nog beter zichtbaar. De zwarte golvende schollen van de lei blijven namelijk licht zichtbaar in het geborstelde oppervlak. Dit geeft deze vloer een super exclusief uiterlijk. Naast mooi is deze afwerking ook nog eens zeer fijn in het dagelijkse onderhoud.

Deze tegels worden geleverd met strak gezaagde zijdes en zonder facet. Daardoor zijn deze tegels perfect te verwerken met een kleine voeg.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Titanio Leather Finish kan op verschillende manieren behandeld worden. De juiste keuze qua onderhoudsproducten kan echter het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de tegels wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe natuursteen vloer.

De Titanio Leather Finish dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,2 cm
  • Banen vrije lengte 50 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Titanio Leather Finish

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Titanio | Leather Finish 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: