Door deze zogenaamde “geborstelde” afwerking is dit een steen met een rustiek en warm karakter.

De Travertin Amaretto Brown is een diep bruine travertin met een zeer warme uitstraling. De natuurlijke bruintinten van deze natuursteen worden extra benadrukt door het geborstelde oppervlak van de tegel. Deze afwerking haalt namelijk de kleur op en zorgt voor een lichte eiglans. Daarnaast zorgt het borstelen ook voor een dichtere structuur van de toplaag. Hierdoor heeft vuil en groene aanslag minder kans om te hechten aan de tegel.

De bruine kleurtinten van de Travertin Amaretto Brown vallen prachtig samen met alle vormen van natuur in uw tuin. De Travertin Amaretto Brown is dan zeer geschikt voor tuinen met veel groen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

U kunt de Travertin Amaretto Brown het beste onderhouden door uw terras 1 á 2 keer per jaar te schobben met een zuurvrije grondreiniger. Daarna kunt u de terrastegels behandelen met een voedende Boenzeep voor maximaal onderhoud.

De Travertin Amaretto Brown wordt geleverd met een dikte van 3 cm. Hierdoor zijn deze Travertin tegels gemakkelijk in het gestabiliseerde zand te verwerken.

Formaten:
  • 60x60x3 cm.
  • Banenverband. Dikte 3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: