De meest-natuurgetrouwe travertin imitatie in ons assortiment.

Travertin Veincut Look | Keramiek | Mat & Gepolijst

travertin-veincut-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-1

Een van de meest voorkomende natuursteensoorten in de wereld is Travertin. Je ziet ze voorbijkomen in verschillende formaten, kleurtonen en afwerkingen. Een typische afwerking hierbij is de ‘Veincut’, vanuit de groeve wordt er hier met de Travertin aderen meegezaagd. Hierdoor ontstaat er een prachtig lijnenspel waar in deze, door middel van de nieuwste 3D-technologien in Italië, een diepte wordt gecreëerd welke haast niet van het echte Travertin te onderscheiden is.

Waar er bij een originele Travertin vloer de angst kan ontstaan dat het een vrij poreus materiaal is en zeer vlekgevoelig, kunnen al deze bezorgdheden tegenwoordig weggenomen worden met onze meest-natuurgetrouwe Travertin imitatie van dit moment. De Travertin Veincut look past zorgeloos in iedere interieurstijl door zijn matte en gepolijste afwerking. De originele Apulia Ivory travertin wordt door sommige al snel te ‘geel’ gevonden qua kleurtoon. In samenwerking met de fabriek hebben we deze kleurtoon teruggedrongen naar een wat subtielere beige/bruin tint. Op deze manier is hij gemakkelijker te combineren met andere kleuren welke terug zullen komen in het interieur binnenshuis. Zoals benoemd is de Travertin Veincut look volledig onderhoudsvrij en krasbestending. Doordat deze porseleinen tegel tussen de 1200 – 1400°C gebakken wordt, is het een keihard materiaal en ongevoelig voor vochtopname.

Het materiaal is in 2 grote formaten verkrijgbaar. Door de strakke afwerking van de tegel kunnen de voegen zeer minimaal verwerkt worden. Het advies hierbij kan zijn om een zandbeige voeg te gebruiken, op deze manier lijkt het oppervlak één groot geheel en komen de tegels nóg beter tot zijn recht. Ook de minimale dikte van het materiaal (6 mm) maakt het verwerken nog makkelijker en handzamer.

Bent u benieuwd naar deze tegel of wenst u deze tegel in het echt te zien?

Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte op.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Een keramische tegel heeft als eigenschap dat het vloeistoffen en vuil niet absorbeert. Doordat het een gebakken, porseleinen tegel is kan hier dus niets intrekken. Aangezien deze vloer dus volledig onderhoudsvrij is, is hij ook geschikt voor iedere gewenste ruimte. Van een woonkamer tot een badkamer, van de kelder tot de slaapkamer. Alle tegels zijn gerectificeerd qua dikte en zijn maatvast, ons advies is altijd om deze grote tegels te verwerken middels een Tile level system. Op deze manier zijn alle voegen evenwijdig aan elkaar en is het oppervlak volledig vlak.

Formaten:

  • Mat: 80×80 cm. Dikte 0,6 cm
  • Mat: 120×60 cm. Dikte 1 cm
  • Gepolijst: 80×80 cm. Dikte 0,6 cm
  • Gepolijst: 120×60 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

travertin-veincut-look-keramiek-vloertegels-wandtegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Travertin Veincut Look | Keramiek | Mat & Gepolijst 👇