TOP SELECTIE

Travertin Vloertegels

Wanneer u op zoek bent naar Travertin vloertegels bent u bij Van den Heuvel & Van Duuren aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse soorten Travertin vloertegels in verschillende formaten en kleuren.

Authentique de Dordogne

De Authentique de Dordogne is de meest bijzondere Travertin vloertegels uit ons assortiment. Zijn perfecte mix aan zandkleuren valt direct op.

Classic Travertin

De Classic Travertin vloertgels hebben een warme beige / bruine kleur en zijn gemakkelijk in het onderhoud. Met de juiste dikte is hij ook geschikt voor buiten.

Apulia Ivory Cream

De Apulia Ivory Cream vloer wordt geselecteerd op de lichtste beige en ivoor kleuren. De tegels hebben een landelijk karakter.

Travertin is een zoetwaterkalksteen die zich kenmerkt door zijn open structuur. Deze open structuur ontstaat wanneer beestjes, takjes en bladeren vergaan tijdens de verstening van gezonken kalk op de bodem van warmwaterbronnen.

Travertin is er in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn beige, bruin en grijs. Travertin vloertegels zijn zeer fijn in het gebruik en in veel gevallen binnen en buiten toepasbaar.

Hieronder vindt u onze Top 3 Travertin Vloertegels

Authentique de Dordogne

De Authentique de Dordogne  is verre weg de meest bijzondere Travertin vloertegel uit ons assortiment. Deze unieke selectie Travertin valt dan ook direct op door zijn perfecte mix aan zandkleuren. Doordat deze Travertin vloertegels gestopt, geschuurd en getrommeld worden, hebben ze veel weg van de Franse kalksteen.

Deze Authentique de Dordogne is gemakkelijk in het onderhoud en valt vooral goed in de smaak bij liefhebbers van Bourgondische vloeren.

Classic Travertin

De Classic Travertin geeft een prachtig beeld op de structuur van Travertin. Deze tegels worden namelijk ongestopt gezoet en getrommeld. Hierdoor blijft de prachtige structuur van de steen perfect in beeld. De warme zandbeige kleur van deze tegels zorgt voor een klassieke en stijlvolle uitstraling.

De Classic Travertin is een vloer die bekend staat om zijn mooie uitstraling en gemakkelijke onderhoud. Het gemêleerde oppervlak van deze travertin tegels laat namelijk weinig vuil of gebruikerssporen zien.

Apulia Ivory Cream

De Apulia Ivory Cream is een vloer die specifiek geselecteerd wordt op de lichtste beige en ivoor kleuren. Hierdoor ontstaat er een prachtige mix van lichte tinten die zeer ruimtelijk werken. Deze Travertin vloertegels worden geschuurd en getrommeld. De Apulia Ivory Cream heeft hierdoor een landelijk karakter. Doordat de tegels geschuurd zijn, zijn deze Travertin vloertegels mat. Dit zorgt voor extra gemak in het onderhoud.  Kleine gebruikerssporen en vuil laat zich nauwelijks zien op deze afwerking.

Van den Heuvel & Van Duuren heeft meerdere Travertin terrastegel die passen bij deze Travertin vloertegels. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Travertin Verwerken

Wanneer u Travertin vloertegels gaat verwerken is het belangrijk dat u de juiste lijm en voegmaterialen gebruikt. Wanneer u verkeerde lijm en voegmaterialen gebruikt loopt u risico op verkleuring en/of vlekken. Ook is het van belang dat degene die de Travertin vloertegels gaat verwerken ruime ervaring heeft met het verwerken van natuursteen. Travertin vloertegels kunnen namelijk wel eens wat maat en dikte verschillen vertonen. Een ervaren natuursteenverwerker vangt deze verschillen op in zijn voegen of lijmlaag.

Van den Heuvel & Van Duuren adviseert altijd gebruik te maken van de door ons voorgeschreven lijm en voegmaterialen. Ook adviseren wij onze klanten gebruik te maken van de tegelzetters van het TegelzettersGilde. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze om moeten gaan met Travertin vloertegels. Zo kunt u straks zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Het Onderhoud van Travertin Vloertegels

Wanneer de Travertin vloertegels nieuw gelegd zijn is het raadzaam de vloer direct goed te behandelen. Dit kan door de vloer kleurloos of kleurverdiepend te impregneren. Een impregneer zorgt ervoor dat de vloer water en vuilafstotend wordt. Dit zorgt voor een stukje gemak in het verdere onderhoud.

Na het impregneren kunnen de Travertin vloertegels gemakkelijk onderhouden worden door de vloer wekelijks te dweilen met een voedende natuursteen zeep.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BOURGONDISCHE
NATUURSTEEN VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Halbesma

In de zoektocht naar een warme, gezellige, natuursteen vloer kwam deze familie terecht bij de Apulia Mocca Anticato.

Fam. uit Wassenaar

Deze familie uit Wassenaar koos voor de badkamer voor de prachtige Apulia Ivory met ‘Anticato’ afwerking. Dit geeft een luxe uitstraling.

Fam. Reitema

De familie Reitema kwam naar ons toe voor de perfecte vloer voor hun huis en de keuze viel op de Travertin Apulia Grigio Anticato.