Een prachtige hardsteen met een subtiel verouderde lichte uitstraling.

Vietnamese Hardsteen | Licht Gestraald, Romaans Verband

De Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald heeft, zoals de naam al aangeeft, een licht gestraald oppervlak en subtiel getrommelde zijdes voor wat extra karakter.

Deze prachtige Vietnamese Hardsteen is licht gestraald en subtiel getrommeld. Het effect van deze bewerking zorgt ervoor, dat deze steen een hele vriendelijke en lichte uitstraling heeft. De kleurnuances van de verschillende tegels komen door het stralen ook wat dichter bij elkaar te liggen, wat de gehele vloer een rustige uitstraling geeft. De subtiel getrommelde zijdes geven de vloer net dat kleine beetje extra sfeer, waardoor dit een echte leefvloer is.

Naast mooi is deze tegel ook zeer praktisch. Het oppervlak van de Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald ligt namelijk bijna gelijk aan de kleur van de kern van de tegels. Door deze lichte afwerking vallen lichte gebruikerssporen dan ook haast niet op. Ideaal om op te leven dus.

De Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald wordt geleverd in een Romaans verband, waardoor hij een nostalgische, maar vooral ook speelse uitstraling heeft.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

We raden u aan om deze prachtig gestraalde Vietnamese Hardsteen op de juiste manier te reinigen, beschermen en te onderhouden. Uiteraard adviseren we u graag over de verschillende manieren waarop dit gedaan kan worden.

Als u niet zeker bent over hoe u de tegels het beste kunt behandelen, dan kunnen wij u een onderhoudsadvies op maat aanbieden. Op deze manier kunt u jarenlang zorgeloos van uw vloer genieten.

Deze tegel dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele legmortel. Daarnaast raden we u aan om de tegel te voegen met een zuurarme cementgrijze voegmortel. Deze kleur ligt dicht bij de kleur van de tegels en geeft de vloer een mooie rustige uitstraling.

Uiteraard nodigen we u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom om de Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald in het echt te bekijken.

Formaten:

  • Klein Romaans Verband. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

vietnamese-hardsteen-licht-gestraald

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Vietnamese Hardsteen | Licht Gestraald, Romaans Verband 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: