De Yellow Sun Split is een prachtige aanvulling voor uw tuin. De zomerse gele kleur van deze split geeft uw tuin direct een zomerse uitstraling.

De Yellow Sun Split is een prachtige split. Deze split kenmerkt zich door zijn diepe gele en zomerse kleur. Deze kleur is goed te combineren met het groen in uw tuin en werkt goed als aankleding voor grotere oppervlaktes. De kalksteen brokjes zijn ruw van structuur, wat de split een speels karakter geeft. Split is een onderhoudsarm materiaal en in het bijzonder geschikt voor mensen die een tuin willen zonder veel werk.

De Yellow Sun Split is prachtig te combineren met verschillende terrastegels uit ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij geven u hier graag advies in.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Yellow Sun Split zelf behoeft geen onderhoud. Wel kan er na verloop van tijd wat onkruid tussen de split gaan groeien. Dit is gemakkelijk te voorkomen door het oppervlak af en toe eens te bespuiten met een onkruidverdelger.

De Yellow Sun Split kan het beste geplaatst worden op een grind / splitplaat. Dit is een plaat met een zogenaamde honingraad. Door de Yellow Sun Split op deze platen te strooien blijft hij beter op zijn plaats liggen en zakt u tijdens het lopen minder ver weg in de split. Ook zit er aan de onderzijdes een vezeldoek verwerkt die onkruid tegenhoudt.

Formaten:
  • 5-11 mm.
  • 11-22 mm.
Verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:
  • BigBag 1500 kg.
  • Midi BigBag 750 kg.
  • Los gestort per m3.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: