Door de oceaan afgesleten keien met een robuust uiterlijk.

Zwerfkei Grauwacke

zwerfkei-grauwacke-tuinaccessoires-1

Met onze decoratieve grote Grauwacke Zwerfkeien voeg je een vleugje stoer en robuust karakter toe aan je tuin. Deze unieke steensoort brengt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook natuurlijke charme en textuur die je buitenruimte transformeert tot een echte blikvanger.

Over Zwerfkei Grauwacke

 • Stoer en Robuust: Onze Zwerfkei Grauwacke stenen zijn de ideale keuze als je op zoek bent naar een stoere en robuuste uitstraling voor je tuin. Ze voegen een krachtig visueel element toe aan elke omgeving.
 • Mooie Kleurschakeringen: De Grauwacke steen staat bekend om zijn prachtige kleurschakeringen die variëren van grijstinten tot aardse tonen. Deze natuurlijke variatie voegt diepte en karakter toe aan je tuin.
 • Gevormd door de Natuur: Het stoere uiterlijk van de Zwerfkei Grauwacke steen is ontstaan door de kracht van ruige wateren in de oceaan. Dit geeft elke steen een unieke textuur en uitstraling die een verhaal vertelt van de natuurlijke processen die het heeft doorstaan.

Kenmerken van Zwerfkei Grauwacke

 • Visuele Aantrekkingskracht: Deze grote decoratieve zwerfkeien voegen onmiddellijk visuele aantrekkingskracht toe aan je buitenruimte, waardoor een sfeer van robuuste schoonheid ontstaat.
 • Natuurlijke Charme: De natuurlijke kleurschakeringen en textuur van de Grauwacke steen brengen een onmiskenbare natuurlijke charme in je tuin.
 • Veelzijdig Gebruik: Of je ze nu plaatst als solitaire accentstukken, borders definieert of ze gebruikt als decoratieve elementen in je landschap, onze Zwerfkei Grauwacke stenen bieden talloze mogelijkheden voor creatieve tuinontwerpen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Breng Stoerheid in Jouw Tuin:
Met Zwerfkei Grauwacke kun je je tuin voorzien van een stoere en krachtige uitstraling. Laat deze unieke stenen fungeren als opvallende statementstukken die jouw tuin een eigen identiteit geven.

Natuurlijke Pracht:
Elke Zwerfkei Grauwacke steen is een stukje natuurlijke pracht op zich. Hun unieke vormen, kleuren en texturen vormen een harmonieuze eenheid met de omgeving en creëren een natuurlijk ogende oase.

Verrijk Jouw Buitenruimte:
Voeg karakter en persoonlijkheid toe aan je tuin met de indrukwekkende Zwerfkei Grauwacke stenen. Geniet van de natuurlijke schoonheid en het tijdloze design dat deze stenen aan je buitenruimte toevoegen.

Formaten:

 • 60-120 cm

Toepassingen voor deze keien:

Tuin Accessoires

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

 • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
 • Binnen 24 uur een passende offerte
 • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
 • Meer dan 500 m2 showroom
 • Meer dan 500 m2 showtuin
zwerfkei-grauwacke-tuinaccessoires-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Zwerfkei Grauwacke 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: