Deze kwartsiet heeft een prachtige unieke uitstraling.

Amazone Green | Leather Finish

De Amazone Green is een prachtige groene kwartsiet. Kwartsiet is een hard gesteente dat wel een stootje kan hebben. Een ander voordeel is dat het niet snel verkleurt. Doordat deze terrastegel strak gezaagd is heeft hij een moderne uitstraling.

De Amazone Green is een prachtige kwartsiet met een mooie exclusieve uitstraling. De prachtige Leather Finish afwerking van het kwartsiet zorgt er vervolgens voor dat de tegel gemakkelijk is in het onderhoud.

De bijzondere kleur met diverse groentinten maakt van de Amazone Green een uitnodigende tegel. Daardoor kan deze tegel prachtig gecombineerd worden met een groene natuurlijke tuin. De Leather Finish afwerking zorgt er tevens voor dat het oppervlak van de tegel erg aangenaam is om op te lopen, ook met blote voeten.

De tegels van de Amazone Green kunnen in 2 verschillende maten worden geleverd. 60x60x2,5 cm of 60x40x2,5 cm. Daarnaast worden de tegels met een recht gezaagde zijkant en zonder facet geleverd. Daardoor is het mogelijk om de tegels mooi strak te verwerken.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

Voor het onderhoud van deze Amazone Green tegels heeft u enkel wat Boenzeep nodig. Wanneer u deze tegels namelijk 1 á 2 keer per jaar reinigt met deze voedende zeep, kunt u jarenlang genieten van dit schitterende materiaal.

De Amazone Green kan gemakkelijk verwerkt worden in het gestabiliseerde zand.

Formaten:

  • 60×40 cm. Dikte 2,5 cm
  • 60×60 cm. Dikte 2,5 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Amazone Green

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Amazone Green | Leather Finish 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: