De Antique Blue Light is misschien wel de meest sfeervolle “Soft Finish” terrastegel in het assortiment van “van den Heuvel & van Duuren”. Deze marmer terrastegels hebben een prachtige structuur met mooie witte aders.

De Antique Blue Light is een erg bijzondere natuursteen. Veel mensen praten bij deze natuursteen over Turks hardsteen, maar eigenlijk is het een marmer. De Antique Blue heeft dan ook een meer gewolkte structuur dan de meeste hardsteen soorten. De fijne grijze kleurtinten in combinatie met het prachtige Soft Finish oppervlak maakt deze tegel een echte eye-catcher.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Soft Finish houdt in dat de tegel eerst is gezoet, waarna deze is getrommeld. Hierdoor wordt een effect bereikt wat de tegel ouder doet lijken. Doordat de Antique Blue in veel verschillende maten verkrijgbaar is, zijn er erg veel mogelijkheden om de Antique Blue te verwerken. Van kleine verkante maten tot Groot Romaans verband, het is allemaal mogelijk.

De Antique Blue Light is prachtig van kleur, schitterend qua afwerking en werkelijk in alle type tuinen te verwerken. Daarnaast zijn er prachtige combinaties te maken met traptreden, muurblokken enz. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Onderhoud:

Deze Antique Blue Light is een fantastische tegel die weinig onderhoud vraagt. Wanneer u deze marmer 1 á 2 keer per jaar reinigt / onderhoudt met een voedende Boenzeep, kunt u jaren lang genieten van deze prachtige terrastegel.

Verwerking:

De Antique Blue Light wordt buiten standaard geleverd in een dikte van 3 cm. Hierdoor kunnen deze tegels perfect in het gestabiliseerde zand verwerkt worden.

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: