Één van de kenmerken van een echt oud Fries witje is natuurlijk craquelé. De fijne scheurtjes in het glazuur laten zien dat de tegels al jaren oud zijn en een leven achter de rug hebben.

Als we het over authentieke oud Hollandse witjes hebben is de Craquelé mix waarschijnlijk het tegeltje wat hier het dichtste bij in de buurt komt. De scheurtjes in de witjes geven u de indruk dat de witjes al een heel leven achter de rug hebben. En toch komen ze vers uit de onze witjes fabriek.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Speciaal voor de mensen die op zoek zijn naar de perfecte tegel voor een echte ouderwetse landelijke keuken, hebben wij de Craquelé mix ontwikkeld. Deze mix is het toppunt van authenticiteit.

Ook worden deze witjes nog op de ouderwetse ambachtelijke manier gemaakt. Hier zijn we dan ook erg trots op en laten jullie graag zien hoe dit in z’n werk gaat. Wanneer de witjes door middel van massaproductie worden gemaakt, zul je zien dat deze ouderwetse en authentieke uitstraling nooit behaald zal worden.

De Ambachtelijke Friese Witjes Craquelé mix tegeltjes worden geleverd met een afmeting van 13 x 13 cm. De perfecte afmeting voor deze warme tegeltjes.

Verwerking:

Om het beste resultaat te behalen kunt u deze witjes het beste in een pastalijm voor wandtegels verlijmen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: