Mensen die kiezen voor onze Friese Witjes Donkere Mix, kiezen voor een warme mix aan wittinten. Deze tegeltjes zijn dan ook een warme toevoeging aan ieder interieur.

Het grootste verschil tussen de lichte en de donkere mix  is het verschil in kleurtinten. De tegeltjes van de donkere mix hebben een wat groter contrast. De tegeltjes hebben net iets meer kleurverschil wat de wand wat meer zal laten leven. Hierdoor ontstaat er een wat warmere en gezelligere uitstraling dan bij bijvoorbeeld de lichte mix.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Net als onze andere witjes, wordt ook de donkere mix speciaal in onze witjesfabriek in Friesland gemaakt. Hier worden de witjes nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt.  Alles wordt zo uitgevoerd dat u het perfecte witje krijgt. De witjes hebben zelfs de spijkergaatjes die de tegeltjes zo authentiek maken.

Zoals u kunt zien leveren wij top kwaliteit witjes en zijn wij in de markt van vandaag DE specialist op het gebied van witjes. U zal zien dat er genoeg witjes in de markt zijn. Vaak zijn dit witjes die via massaproductie geproduceerd zijn en missen ze de authentieke uitstraling waar u wel naar zoekt bij Friese Witjes.

Ook de witjes uit de donkere mix hebben een afmeting van 13 x 13 cm.

Verwerking:

U kunt deze witjes het beste verwerken in een pastalijm voor wandtegels.

Mocht u nog vragen hebben over onze ambachtelijk gebakken witjes, dan kunt u ons altijd even mailen of bellen. We helpen u graag. 

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: