Échte ambachtelijke Friese witjes in een lichte kleurenmix.

Ambachtelijke Friese Witjes | Lichte Mix

Wanneer u Friese Witjes Lichte Mix koopt, wil dit zeggen dat u kiest voor prachtige ambachtelijke witjes die bestaan uit een selectie lichte wittinten.

U kent ze wel. De authentieke ambachtelijke Friese Witjes, ook wel bekend als de oud Hollandse witjes, die u in de kenmerkende oude boerderijen in veel keukens tegen komt. Ze geven de ruimte vaak een authentieke sfeer die door geen enkele andere wandtegel behaald kan worden.

Deze schitterende authentieke Friese witjes worden speciaal op ambachtelijke wijze gemaakt in onze heuse eigen witjes fabriek in Friesland. De prachtige ambachtelijk gemaakte Friese Witjes zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen. De lichte mix die u hier ziet is gebaseerd op verschillende frisse wittinten. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat u alleen de beste kwaliteit witjes geleverd krijgt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De frisse wittinten geven een speelse en warme uitstraling aan de betegelde wand. U ziet ook direct dat deze witjes nog op een ambachtelijke wijze worden gemaakt. U kunt dit namelijk direct herkennen aan de warme speelse tinten en spijkergaatjes. Deze spijkergaatjes staan ook wel bekend als de zogenaamde drooggaatjes. Dit is echter een foute benaming, aangezien de gaatjes niks te maken hebben met het droogproces van de witjes. Deze spijkergaatjes ontstaan tijdens het op maat maken van de biscuits.

Wanneer de witjes door middel van massaproductie worden gemaakt zult u dit direct zien. Die tegeltjes zullen deze authentieke uitstraling nooit kunnen behalen. Als een van de weinige leveranciers van heuse ambachtelijk gebakken Friese witjes zijn wij daarom ook ontzettend trots op onze collectie Friese Witjes.

De witjes hebben een afmeting van 13 x 13 cm en hebben een perfect geglazuurd oppervlak.

U kunt deze witjes het beste verlijmen met een pastalijm voor wandtegels.

Formaten:

  • 13×13 cm. Dikte ca 0,6 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Friese Witjes Lichte Mix

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Ambachtelijke Friese Witjes | Lichte Mix 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: