Antique Blue Light Terrastegels & Scoria Bricks Bestrating

Landelijke / Klassieke Tuin in het Oosten van Brabant

Nadat wij bij deze klanten binnen al de badkamers voorzien hadden van Natuursteen en het plaatsen hiervan, kwam deze familie bij Van den Heuvel en Van Duuren voor advies betreffende hun tuin. Naast onze indoor afdeling beschikt Van den Heuvel en Van Duuren Natuursteen ook over een showtuin en een grote collectie Natuursteen voor buiten.

Hier is gekozen voor de Antique Blue light en de Scoria Bricks. De Antique Blue light is gekozen wegens het lichte karakter van de steen, en ook de mogelijkheden qua diverse formaten. Zo is in samenspraak met de klant echt gespeeld met de formaten van de stenen om zo een speelse doch overzichtelijke brabantse tuin de creëren.

Wanneer tegels op een groot aantal vierkante meters verwerkt worden, wil het nog wel eens snel een saaie uitstraling krijgen. Om dit te doorbreken is er gekozen om de looppaden te maken van Scoria Brickt. Dit zijn kleurrijke stenen welke prefect zijn om paden en omlijstingen te maken. De kleuren sluiten perfect aan bij het Antique blue light, terwijl hetook een contrasterende werking heeft qua maatvoering ten opzichte van de andere materialen.

Deze natuurstenen materialen zijn verwerkt door ons Tegelzettersgilde, de garantie voor een perfect verwerkt project!

Heeft u interesse in deze tegel?

Antique Blue Light & Scoria Bricks

Bekijk hieronder de foto’s van dit project