De Apulia Grigio Anticato kenmerkt zich door zijn getrommelde zijdes en mooie grijstinten.

De Apulia Grigio Anticato is een prachtig verouderde travertinvloer met mooie grijze kleurschakeringen. Deze bonte travertin heeft een neutrale kleurstelling. Daardoor is deze in veel interieurs toepasbaar. Naast mooi is de tegel ook zeer fijn in het onderhoud.

De Apulia Grigio Anticato heeft een “anticato” afwerking. Dit wil zeggen dat de tegels ongestopt en getrommeld zijn. Daardoor is dit een echte sfeervloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en Verwerking:

De Apulia Grigio “Anticato” is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en onderhouden. Hiervoor leveren wij speciale reinigers, onderhoudsproducten en impregneermiddelen, met zowel een kleurverdiepende als een kleurloze werking.

Daarnaast leveren wij ook een gemakkelijke dweilwas voor de Apulia Grigio “Anticato”. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan geven wij u hier graag persoonlijk advies over.

De Apulia Grigio Anticato is een Turkse travertin. Wij adviseren deze travertin in de (witte) natuursteenlijm te verwerken. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat deze tegels in deze dikte (2 cm) niet buiten verwerkt kunnen worden. Hier heeft Van den Heuvel & Van Duuren een 3 cm dikke variant voor.

Formaten:
  • 60 x 60 x ca. 2 cm.
  • Volgens klein Romaans verband. Dikte ca. 1,2 cm.
  • Volgens groot Romaans verband. Dikte ca. 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: