De luxe van een Arabescato Marmer met het gemak van een keramische tegel.

Arabescato | Marmer Look 3D Keramiek

arabescato-marmer-look-3d-keramiek-vloertegels-wandtegels-woonkamer-5

Italië staat in de natuursteenwereld bekend om haar prachtige marmersoorten met witte boventonen, de originele Arabescato marmers behoren in deze categorie tot één van de meest luxe varianten. Het bijzondere aderpatroon waar de Arabescato om geroemd wordt, hebben ze bijna één op één na weten te bootsen in deze 3D productie. Dit is een gedurfde tegel voor diegene die echt iets unieks terug wil laten komen in zijn of haar nieuwe droom project.

Bij ‘van den Heuvel & van Duuren’ zijn we constant bezig met onze zoektocht naar materialen welke uniek zijn in haar soort. Zo hebben we nu een nieuwe serie met keramische tegels waarbij een 3D print toegepast is. Aan de gebruikelijke printlaag is een extra laag toegevoegd welke vervolgens tussen de 1200 – 1400°C gebakken wordt. Hierdoor zijn de aderen duidelijk zicht- en voelbaar, maar tevens ook één met de tegel waardoor het porselein zeer sterk blijft. Mede door deze extra laag beschikt de Arabescato 3D ook over een subtiele, matte glans. Eventuele vervuiling op de vloer zal, mede door de grijs-witte kleur en de aanwezige aderprinten op de tegels, dus ook nauwelijks zichtbaar zijn.

Doordat deze tegel de eigenschap heeft dat het geen vuil en vocht absorbeert is hij zeer makkelijk in gebruik en tevens toepasbaar in iedere gewenste ruimte. Of het nu een ‘natte ruimte’ betreft zoals een badkamer/ wellness, of een moderne woonkeuken, het zou in dit geval altijd passen. De kleurtonen welke in de tegels terugkomen zorgen ervoor dat het veelal gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld wit-, grijs- of (mat)zwarte kleurentinten of zelfs diverse houtsoorten. De witte boventoon is geselecteerd in combinatie met een subtiele grijzige gloed en de aderselectie bevatten grijs-, bruin- en zelfs gouden kleurtinten

Het materiaal is in 4 verschillende formaten verkrijgbaar. Door de strakke afwerking van de tegel kunnen de voegen zeer minimaal verwerkt worden. Het formaat 60x10cm kan toegepast worden als achterwand van bijvoorbeeld een toilet, een algemene wand of kan zelfs verwerkt worden in een visgraatverband. De overige 3 grote formaten kunnen zowel op de vloer, als tegen de wand worden toegepast.

Gezien de mogelijkheden met deze nieuwste 3D-serie, denken wij graag mee naar de mogelijkheden en de combinaties welke er onderling in deze serie nog mogelijk zijn.

Mochten wij hierbij mogen helpen? Of heb je al wat ideeën gekregen betreft jouw project?

Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte op.

Onderhoud en verwerking:

De Arabescato (3D) vraagt nagenoeg geen onderhoud. Maar mocht u de tegels jaarlijks eens goed willen reinigen dan kan dit met de Moeller HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. Voor het dagelijks of wekelijks onderhoud kunt u gewoon met water of een beetje allesreiniger dweilen.

Voor het verwerken van deze tegels adviseren wij een hoog flexibele poederlijm en een (zilvergrijze) flexibele voeg, dit zorgt uiteindelijk voor een kwalitatieve verwerking en perfect aansluitende uitstraling. Naast deze lijm en voeg materialen adviseren wij het gebruik van een Tile Level System. Dit systeem zorgt voor een extra vlakke verwerking.

Formaten:

  • 3D Afwerking: 60×10 cm. Dikte 1 cm
  • 3D Afwerking: 60×60 cm. Dikte 1 cm
  • 3D Afwerking: 120×60 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

arabescato-marmer-look-3d-keramiek-vloertegels-wandtegels-woonkamer-5

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Arabescato | Marmer Look 3D Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: