Haal de natuur in huis met de nieuwste mogelijkheden op keramiek-gebied.

Calacatta Bali | Marmer Look 3D Keramiek

calacatta-bali-3d-keramiek-vloertegels-wandtegels-woonkamer-1

Een mediterrane uitstraling verwerkt in een marmer imitatie, waarbij de kleuren en structuren terug te herleiden zijn naar één van de mooiste natuurgebieden uit de wereld. Geïnspireerd door de plaats Nusa Penida (Bali) hebben we in samenwerking met onze fabriek in Italië een 3D-keramiek weten te ontwikkelen waarbij de aanwezige diepte aderen niet alleen zichtbaar zijn, maar ook voelbaar.

Bij ‘van den Heuvel & van Duuren’ zijn we constant bezig met onze zoektocht naar materialen welke uniek zijn in haar soort. Zo hebben we nu een nieuwe serie met keramische tegels waarbij een 3D print toegepast is. Aan de gebruikelijke printlaag is een extra laag toegevoegd welke vervolgens tussen de 1200 – 1400°C gebakken wordt. Hierdoor zijn de aderen duidelijk zicht- en voelbaar, maar tevens ook één met de tegel waardoor het porselein zeer sterk blijft. Mede door deze extra laag beschikt de Calacatta Bali ook over een subtiele, matte glans. Eventuele vervuiling op de vloer zal, mede door de aderprint op de tegels, dus ook nauwelijks zichtbaar zijn.

Doordat deze tegel de eigenschap heeft dat het geen vuil en vocht absorbeert is hij zeer makkelijk in gebruik en tevens toepasbaar in iedere gewenste ruimte. Of het nu een ‘natte ruimte’ betreft zoals een badkamer of wellness, of een moderne woonkeuken, het zou in dit geval altijd passen. De kleurtonen welke in de tegels terugkomen zorgen ervoor dat het veelal gecombineerd kan worden met grijs, zwart, wit of zelfs houttinten. De witte boventoon is geselecteerd op haar subtiele grijzige gloed (net van het wit af) en de aderselectie bevatten groen-, grijs-, bruin- en zelfs goudtinten.

Het materiaal is in 4 verschillende formaten verkrijgbaar. Door de strakke afwerking van de tegel kunnen de voegen zeer minimaal verwerkt worden. Het formaat 60x10cm kan toegepast worden als achterwand van bijvoorbeeld een toilet, een algemene wand of kan zelfs verwerkt worden in een visgraatverband. De overige 3 grote formaten kunnen zowel op de vloer, als tegen de wand worden toegepast.

Gezien de mogelijkheden met deze nieuwste 3D-serie, denken wij graag mee naar de mogelijkheden en de combinaties welke er onderling in deze serie nog mogelijk zijn.
Mochten wij hierbij mogen helpen? Of heb je al wat ideeën gekregen betreft jouw project?

Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder direct een offerte
op.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Calacatta Bali (3D) vraagt nagenoeg geen onderhoud. Maar mocht u de tegels jaarlijks eens goed willen reinigen dan kan dit met de Moeller HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. Voor het dagelijks of wekelijks onderhoud kunt u gewoon met water of een beetje allesreiniger dweilen.

Voor het verwerken van deze tegels adviseren wij een hoog flexibele poederlijm en een flexibele voeg, dit zorgt uiteindelijk voor een kwalitatieve verwerking. Naast deze lijm en voeg materialen adviseren wij het gebruik van een Tile Level System. Dit systeem zorgt voor een extra vlakke verwerking.

Formaten:

  • 3D Afwerking: 60×10 cm. Dikte 1 cm
  • 3D Afwerking: 60×60 cm. Dikte 1 cm
  • 3D Afwerking: 80×80 cm. Dikte 1 cm
  • 3D Afwerking: 120×60 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

calacatta-bali-3d-keramiek-vloertegels-wandtegels-woonkamer-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Calacatta Bali | Marmer Look 3D Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: