De Autumn Grey is een zeer sfeervolle grijze kwartsiet met een verouderde afwerking. Door zijn breukruwe oppervlak is deze steen niet glad. Iets wat vooral na een regenbui een groot voordeel kan zijn.

De Autumn Grey is een mooie kwartsiet met een stoer breukruw oppervlak. De fijne en zachte grijstinten in de Autumn Grey geven de tegel een vrij rustige uitstraling, terwijl de verouderde zijkanten de tegel een authentieke look geven. De tegel is zo afgewerkt dat deze heel natuurlijk doet overkomen. Alsof er geen helpende menselijke hand aan te pas is gekomen. Juist doordat de Autumn Grey uit vrij natuurlijke en neutrale kleurtinten bestaat is het erg makkelijk om de tegel met veel verschillende kleuren te combineren.

De Autumn Grey is in veel stijlen en tuinen toepasbaar, echter valt hij precies op zijn plaats in landelijke en authentieke tuinen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

Kwartsiet is een hard gesteente met een dichte structuur, waardoor het onderhoud van de tegel eenvoudiger is. Wanneer u deze tegels af en toe eens wilt reinigen, kunt u dit het beste doen met een voedende Boenzeep. Dit is voldoende onderhoud om jaren te genieten van deze prachtige natuursteen.

Verwerking:

Het verwerken van de Autumn Grey kunt u het beste in het gestabiliseerde zand doen. Op deze manier komen de tegels mooi stabiel en vast te liggen.

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: