De Belgisch Hardsteen Gepolijst geeft een prachtige beeld op de structuur en fossielen in deze kalksteen.

De Belgisch Hardsteen Gepolijst is een zeer elegante Belgisch hardsteen. In deze afwerking komen de fossielen van de steen dan ook prachtig naar voren. Als u op zoek bent naar een natuursteen met een klassieke en luxe uitstraling, dan is de Belgisch Hardsteen Gepolijst zeker een optie. De glans van deze afwerking geeft iedere ruimte direct een chique karakter.

De Belgisch Hardsteen Gepolijst is dicht van structuur en daardoor gemakkelijk af te nemen. Wanneer u de tegels in een douche wilt gebruiken, raden wij u wel aan de tegels te impregneren.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Gepolijst is zeer dicht van structuur, maar wel gevoelig voor zuren. Wij geven u dan ook graag een passend advies over het onderhoud van deze natuursteen. De behandelingen van de Belgisch Hardsteen Gepolijst kunnen variëren per situatie.

Vertel ons daarom waar u deze gepolijste Belgisch hardsteen wilt gaan plaatsen en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Vervolgens kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw Belgisch hardsteen.

De Belgisch Hardsteen Gepolijst is een gepolijste kalksteen / hardsteen. Deze natuursteen kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Wij adviseren u deze steen niet buiten te gebruiken, omdat de zuren van de regen en het zonlicht de polijstlaag aan zullen tasten.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • Wandstrips vrije lengte x 7 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: