De Belgisch Hardsteen Medievale is licht verouderd, geborsteld en mooi donker van kleur.

De Belgisch Hardsteen Medievale is een prachtige, licht gewelfde, verouderde Belgisch hardsteen vloer met een doorleefd karakter. Door de mooie donkere afwerking van deze tegels komen de fossielen van de Belgische hardsteen prachtig naar voren.

De geborstelde en getrommelde toplaag van de Belgisch Hardsteen Medievale is vergevingsgezind en vraagt niet bijzonder veel onderhoud. Mocht de Belgisch Hardsteen Medievale nog niet verouderd genoeg voor u zijn, kunt u eens kijken naar onze Belgisch Hardsteen Abdij Verzoet. Deze tegel heeft vrijwel dezelfde afwerking, maar is op een andere manier verouderd, waardoor deze wat landelijker oogt dan de Medievale.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Belgisch Hardsteen Medievale is licht verouderd, geborsteld en mooi donker van kleur. De Belgisch Hardsteen Medievale is een prachtige, licht gewelfde, verouderde Belgisch hardsteen vloer met een doorleefd karakter. Door de mooie donkere afwerking van deze tegels komen de fossielen van de Belgisc

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Medievale kan op verschillende manieren gereinigd, behandeld en onderhouden worden.

De juiste behandeling hangt af van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden. Laat ons weten waar u de tegels wilt gaan verwerken, dan zorgen wij voor een passend onderhoudsadvies. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Belgisch Hardsteen Medievale is een kalksteen / hardsteen. Deze natuursteen kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 40 x 40 cm. Dikte 1,5 cm.
  • 50 x 50 cm. Dikte 1,5 cm.
  • 60 x 60 cm. Dikte 1,5 cm.
  • Volgens klein Romaans verband. Dikte 1,5 cm.
  • Volgens groot Romaans verband. Dikte 1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 30 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: