De Belgisch Hardsteen Monastery Light is een zeer geliefde vloer in de wereld van de oude bouwmaterialen.

De Belgisch Hardsteen Monastery Light is met zijn geschuurde oppervlak en aflopend verouderde zijdes een absolute “eyecatcher “. Deze tegels kenmerken zich door hun robuuste karakter en sfeervolle uitstraling. Dit juweeltje staat dan ook al jarenlang bekend als een van de meest populaire Belgische hardstenen.

De Belgisch Hardsteen Monastery Light is in alle opzichten een schitterende Belgisch hardsteen vloer. De gebroken zijdes en handgeschuurde randen geven het hardsteen een verouderd uiterlijk. Daardoor krijgt de tegel een prachtige landelijke en authentieke uitstraling. Wanneer u op zoek bent naar die sfeer, dan is dit uw vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Monastery Light is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en te onderhouden. Hoe dat werkt is echter afhankelijk van waar deze Belgisch hardsteen verwerkt gaat worden. Een natuursteen in een natte ruimte dient bijv. anders behandeld te worden dan een natuursteen die in een droge woonkamer ligt.

Wij geven wij u dan ook graag een passend advies op maat. Laat ons dus weten waar u de steen wilt gaan verwerken. Zo weet u zeker dat u daarna van de vloer kunt gaan genieten.

De Belgisch Hardsteen Monastery Light is een kalksteen / hardsteen. Deze natuursteen kan daarom het beste verwerkt worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. De Belgisch Hardsteen Monastery Light kan bij een juiste verwerking ook prima buiten gebruikt worden.

Formaten:
  • 40 x 40 cm
  • 50 x 50 cm
  • 60 x 60 cm
  • Banen vrije lengte 20 cm
  • Banen vrije lengte 30 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm
  • Banen vrije lengte 50 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: