De Belgisch Hardsteen Monastery Dark heeft subtiel afgeschuinde zijdes en een geborsteld oppervlak.

De Belgische Hardsteen Monastery Dark is een vloer met een unieke authentieke uitstraling. Voor wie alle aspecten van de Belgisch hardsteen graag terug wil zien in het oppervlak, is deze vloer perfect. De afgeschuinde zijdes en het donker geborstelde oppervlak geven een prachtig beeld op de fossielen in de steen. Wanneer deze vloer op banen verwerkt is, doet de lichtinval de rest. De glooiingen van de afgeschuinde zijdes die bij deze lichtinval goed te zien zijn geven de vloer een landelijk en warm karakter.

Tijdens het maken van deze tegels wordt er een speciaal proces gehandhaafd. Normaal worden natuursteen tegels eerst gezaagd en vervolgens afgewerkt. Deze Belgische Hardsteen Monastery Dark wordt eerst als 1 grote plaat ingezaagd tot ca. 5mm onder de bovenzijde van de plaat. Het laatste stukje wordt vervolgens gebroken. Hierna worden de tegels met de gebroken zijdes met de hand verder geschuurd en vervolgens geborsteld. Al met al een intensief proces, maar absoluut alle moeite waard.

De Belgische Hardsteen Monastery Dark is bij uitstek een landelijke vloer. Wanneer u een interieur heeft waarbij u het landelijke karakter wilt versterken, dan is deze steen dan ook absoluut het overwegen waard.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Belgisch Hardsteen is uiteraard goed te onderhouden. Hoe u dit het beste kunt doen is echter afhankelijk van de locatie waar de Monastery Dark verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar de tegels verwerkt gaan worden. Wij stellen dan een onderhoudsadvies op maat voor u op. Zo kunt u daarna rustig genieten van deze prachtige Belgische Hardsteen Monastery Dark.

U kunt deze Monastery Dark het beste verwerken in een flexibele, zuur arme, natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 20 cm
  • Banen vrije lengte 30 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm
  • Banen vrije lengte 50 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: