Deze prachtige tegel is gebouchardeerd en gefrijnd afgewerkt, wat deze Belgisch Hardsteen Old Country Style een uniek, authentiek en nostalgisch karakter geeft.

De Belgisch Hardsteen Old Country Style is een prachtige verouderde Belgisch hardsteen met een unieke uitstraling. Het gebouchardeerde oppervlak van de steen zorgt ervoor dat je praktisch niks op deze tegel ziet. Daarnaast is deze Belgisch hardsteen een fantastische combinatie met vele verschillende houtsoorten.

De verschillende natuurlijke materialen lijken elkaar aan te vullen. Het blauw grijze van de Belgische hardsteen is de perfecte combinatie met hout. Van donker geolied hout tot een mooie lichte eiken vloer.

Het ruwe oppervlak van de Belgisch Hardsteen Old Country Style is niet glad en gemakkelijk in het onderhoud. Dit komt o.a. doordat het gebouchardeerde oppervlak ook nog geborsteld is. Het is dus een ideale vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Deze prachtige tegel is gebouchardeerd en gefrijnd afgewerkt, wat deze Belgisch Hardsteen Old Country Style een uniek, authentiek en nostalgisch karakter geeft. De Belgisch Hardsteen Old Country Style is een prachtige verouderde Belgisch hardsteen met een unieke uitstraling. Het gebouchardeerde oppe

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Old Country Style is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en onderhouden. In veel gevallen wordt de juiste keuze hierin bepaald door de plaats waar de stenen verwerkt worden. Uiteraard geven wij u hier graag advies over.

De Belgisch Hardsteen Old Country Style is een kalksteen / hardsteen. Deze natuursteen kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De Belgisch Hardsteen Old Country Style kan bij een juiste verwerking ook prima buiten gebruikt worden.

Formaten:
  • Volgens groot Romaans verband. Dikte 1,5 cm.
  • Banen 40 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.
  • Banen 50 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: