De Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd (Outdoor) kenmerkt zich door zijn lichte kleur en strakke zaagsneden. Dit geeft deze vloer een stoer en industrieel karakter.

De Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd is ondanks zijn strakke en moderne uitstraling een steen met een authentieke afwerking. Deze Belgisch hardsteen wordt namelijk op de oude wijze gezaagd met de raamzaag. Deze manier van zagen zorgt voor rechte zaagstrepen in de toplaag van de tegel. Dit geeft de steen een industriële uitstraling. De Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd is niet geschuurd of gezoet, hierdoor is deze steen weinig tot niet gevoelig voor verkleuring. Ook kleine krasjes en / of beschadigingen vallen bijna niet op in dit stoere oppervlak.

Van den Heuvel & Van Duuren is een absolute specialist in Belgisch hardsteen. Dit wil zeggen dat maatwerk en andere bijzondere wensen geen enkel probleem zijn voor ons. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Video ThumbnailDe Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd (Outdoor) kenmerkt zich door zijn lichte kleur en strakke zaagsneden. Dit geeft deze vloer een stoer en industrieel karakter. De Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd is ondanks zijn strakke en moderne uitstraling een steen met een authentieke afwerking. Deze Bel

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd is een kwalitatief hoogwaardige natuursteen tegel en vraagt weinig tot geen onderhoud. Wanneer u de tegels 1-2 keer per jaar eens goed wilt reinigen kunt u dit doen met een voedende Boenzeep. Dit is voldoende onderhoud om een leven lang te genieten van deze Belgische blauwsteen.

De Belgisch Hardsteen Raamzaag Gezaagd kan het beste geplaatst worden in de specie. Op deze manier zijn de tegels goed vast te verwerken en kunnen ze gevoegd worden met een harde voeg van zand en cement.

Let op! Wanneer u de tegels in het gestabiliseerde zand wilt verwerken heeft u een dikte van 3 cm nodig!

Formaten:
  • 30 x 30 x 2 cm
  • 30 x 60 x 2 cm
  • 40 x 40 x 2 cm
  • 40 x 80 x 2 cm
  • 50 x 50 x 2 cm
  • 60 x 60 x 2 cm
  • Romaans verband x 2 cm
  • Banen 40 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 2 cm
  • Banen 60 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 2 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: