Een prachtige Belgisch hardsteen tegel met een geborsteld oppervlak en een leerachtige glans.

De Belgische Hardsteen Silk heeft een unieke afwerking die je niet vaak tegenkomt bij Belgische hardstenen. Deze Belgische Hardsteen wordt namelijk eerst grof gestraald en vervolgens geborsteld, waardoor de steen een leerachtige eiglans krijgt. De uiteindelijke afwerking van de Belgisch Hardsteen Silk hangt tussen landelijk en modern in. Hierdoor is deze tegel dan ook in veel interieurs toe te passen.

De zijdes van de Belgisch Hardsteen Silk zijn minimaal verouderd en geven de vloer niet persé een authentieke look, maar wel een warme uitstraling. De aanwezige fossielen in de tegel maken het helemaal af en laten zien dat Belgisch hardsteen al honderden jaren één van de mooiste natuurstenen is die er gewonnen wordt.

De Belgisch Hardsteen Silk is verkrijgbaar op banen van 60 cm breed met wisselende lengten. Deze grote tegels geven de Belgisch Hardsteen Silk een zeer chique karakter.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Door het geborstelde oppervlak is deze tegel vrij gemakkelijk in het onderhoud. We raden u wel aan om deze tegel te impregneren. Hierdoor wordt het onderhoud nog gemakkelijker.

Afhankelijk van waar u de tegels wilt gaan plaatsen, kunnen wij ook een persoonlijk onderhoudsadvies uitbrengen. Wij adviseren u dan de juiste producten, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw vloer.

De Belgisch Hardsteen Silk dient verwerkt te worden in een zuur arme, flexibele natuursteenlijm. Daarnaast adviseren wij ook voor een zuurarme voegmortel te kiezen.

Belgisch hardsteen Silk is een donkere vloer en kan gevoegd worden met een antraciete voeg. Dit zorgt voor een rustige uitstraling waarbij de vloer vrijwel 1 geheel wordt. Een cementgrijze voeg geeft meer beeld op de licht verouderde zijdes. En benadrukt het lijnenspel van de voegen.

Formaten:
  • Banen 60 cm. Wisselende lengten. Dikte 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: