Een Belgisch hardsteen met een unieke donkere afwerking.

Belgisch Hardsteen | Silk

Een prachtige Belgisch hardsteen tegel met een geborsteld oppervlak en een leerachtige glans.

De Belgisch Hardsteen Silk heeft een unieke afwerking die je niet vaak tegenkomt bij Belgische hardstenen. Deze steen wordt namelijk eerst grof gestraald en vervolgens geborsteld, waardoor de steen een leerachtige eiglans krijgt. De uiteindelijke afwerking van de Belgisch Hardsteen Silk hangt tussen landelijk en modern in. Daardoor is deze tegel in veel interieurs toe te passen.

De zijdes van de Belgisch Hardsteen Silk zijn minimaal verouderd en geven de vloer niet persé een authentieke look, maar enkel een warme uitstraling. De aanwezige fossielen in de tegel maken het helemaal af en laten zien dat Belgisch hardsteen al honderden jaren één van de mooiste natuurstenen is die er gewonnen wordt.

De Belgisch Hardsteen Silk is verkrijgbaar op banen van 60 cm breed met wisselende lengten. Deze grote tegels geven de Belgisch Hardsteen Silk een zeer chique karakter.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Door het geborstelde oppervlak is deze tegel vrij gemakkelijk in het onderhoud. We raden u wel aan om deze tegel te impregneren. Hierdoor wordt het onderhoud nog gemakkelijker.

Als u niet zeker weet hoe u de tegels het beste kunt behandelen, dan kunnen wij ook een persoonlijk onderhoudsadvies uitbrengen. Wij adviseren u dan de juiste producten, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw vloer.

De Belgisch Hardsteen Silk dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Daarnaast adviseren wij ook om voor een zuurarme voegmortel te kiezen.

Belgisch Hardsteen Silk is een donkere vloer en kan gevoegd worden met een antraciete voeg. Dit zorgt voor een rustige uitstraling waarbij de vloer vrijwel 1 geheel wordt.

Een cementgrijze voeg geeft meer beeld op de licht verouderde zijdes en benadrukt het lijnenspel van de voegen.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
belgisch-hardsteen-silk

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen | Silk 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: