Villa in Kempische Stijl met klassieke materialen.

Belgisch Hardsteen, Bianco Carrara & Vietnamees Hardsteen in Baarle-Nassau

Voor de bouw van deze villa aan de grens met België was de klant opzoek naar klassieke en tijdloze materialen. De uitgesproken voorkeur van de klant ging dan ook uit naar Natuursteen wegens het tijdloze karakter.

Waar sommige klanten urenlang in onze showroom kunnen verdwalen naar het juiste materiaal, was het uitzoeken van de beste Natuursteen voor deze klant erg snel voor elkaar. De klant wist precies wat hij wilde enzo kwamen wij dan ook uit op Belgisch Hardsteen en Bianco Carrara voor de ruimtes in de woning.

In de badkamer is Bianco Carrara Type-C toegepast. Hierbij zijn de tegels voorgeselecteerd op aders en kleur. Door de licht grijze kleur van de materiaal sluit dit perfect aan bij het Belgisch Hardsteen welke in de douche hoek gebruikt is voor het wandwerk.

In de Eetkamer en gang heeft met gekozen voor Belgisch hardsteen Manueel verouderd, Donker geborsteld. De combinatie van Belgisch hardsteen en Eiken accenten is esthetisch gezien een van de mooiste combinaties mogelijk winnen het landelijke segment en ook hier pakt dit werkelijk fantastisch uit. De licht eiken keuken steekt perfect af tegen het donkere en verouderde aspect van het Belgisch hardsteen.

Naast het binnen gedeelte heeft Van den Heuvel en Van Duuren ook de terrastegels verzorgd. Hier is gekozen voor een Vietnamese Hardsteen wegens de duurzame eigenschappen van dit materiaal. Ook hier sluit de grijsblauwe kleur weer perfect aan op de eiken elementen en de zwarte details van het raamwerk.


Belgisch Hardsteen, Vietnamees Hardsteen, Bianco Carrara

Bekijk hieronder de foto’s van dit project