De Black Berry is een zeer populaire Braziliaanse leisteen voor zowel binnen als buiten. Door zijn zwart / grijze kleurnuances en breukruwe oppervlak, is dit een schitterende neutrale terrastegel die in iedere omgeving een toegevoegde waarde heeft.

De Black Berry is een prachtige Braziliaanse leisteen die zich kenmerkt door zijn prachtige Antraciet kleur en rustige lei structuur. Deze Braziliaanse leisteen kent weinig kleurnuances per tegel. Dit komt omdat de Black Berry hierop wordt geselecteerd in de groeve. De tegels die meer “vlam” en structuur hebben, worden ook apart verkocht onder de naam Mustang. Mocht u dus wat meer leven in de tegel willen zien, dan is dit geen probleem.

Deze tegel is in iedere stijl toepasbaar en heeft een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Dit is een tegel die weinig tot geen onderhoud vraagt. Doordat deze tegels een natuurlijk en breukruw oppervlak hebben, is dit een ideale terrastegel. Wanneer u de Black Berry toch eens goed wilt reinigen / onderhouden, dan kunt u dit het beste doen met een voedende Boenzeep.

De Black Berry wordt buiten geleverd in een dikte van 2 cm. Deze tegels dienen dan ook bij voorkeur in het gestabiliseerde zand verwerkt te worden.

Formaten:
  • 40x40x2,5 cm.
  • 50x50x2,5 cm.
  • 60x60x2,5 cm.
  • 80x80x2,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: