De Black Pearl Leather Finish is een robuuste stoere vloer die dankzij z’n bijzondere oppervlak gecombineerd kan worden met een groot aantal inrichtingen.

De Black Pearl Leather Finish is een stoere zwarte graniet die u niet vaak tegen komt. Het natuurlijke karakter van deze bijzonder hoge kwaliteit graniet, krijgt de Black Pearl van haar zogenaamde Leather Finish afwerking. Deze afwerking houdt in dat het oppervlak van de tegel eerst is geschuurd, waarna het is geborsteld, wat ervoor zorgt dat de vloer z’n natuurlijke en robuuste karakter behoudt.

De Black Pearl Leather Finish wordt geleverd met strak gezaagde zijkanten en een geborsteld oppervlak.

Tevens is de Black Pearl Leather Finish een zeer fijne vloer in combinatie met vloerverwarming. Door de eigenschappen van de steen, houdt deze namelijk goed warmte vast.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van deze Black Pearl is een stuk makkelijker dankzij de Leather Finish afwerking. Dankzij deze afwerking is de vloer een stuk fijner in het gebruik, maar we raden onze klanten toch altijd aan om de vloer goed te reinigen, beschermen en onderhouden.

Laat ons daarom weten waar u de Black Pearl Leather Finish wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Black Pearl Leather Finish is een graniet die het beste verwerkt kan worden in een zuurarme flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61 x 61 x 1,5 cm dikte
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: