Onze best verkochte Graniet vloer!

Coffee Brown | Leather Finish

De Coffee Brown Leather Finish is de best verkochte graniet vloer van “Van den Heuvel & van Duuren”!

De Coffee Brown Leather Finish is niet voor niets onze best verkochte granietvloer. De prachtige donker antraciet / bruine kleur van deze steen is een lust voor het oog. De Coffee Brown Leather Finish is een strakke, moderne vloer. Door de warme kleurtinten in deze graniet, oogt de vloer echter absoluut niet te strak of kil. Het geborstelde (Leather Finish) oppervlak zorgt voor een mooie eiglans en een minder glad oppervlak. Met name klein vuil en voetstappen zijn hierdoor minder goed zichtbaar. Hierdoor is de vloer makkelijk in het onderhoud.

De Coffee Brown Leather Finish wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet. Daardoor kunnen de stenen haast voegloos (koud) verwerkt worden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Coffee Brown Leather Finish is ontzettend fijn in het dagelijks gebruik en behoeft mede dankzij de afwerking weinig onderhoud. Echter raden we onze klanten toch aan om het graniet goed te reinigen, beschermen en onderhouden. Hoe u dit het beste kunt doen is afhankelijk van de ruimte waar het natuursteen verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Coffee Brown Leather Finish wilt gaan verwerken. Wij zorgen daarna voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw tegels op de juiste manier onderhouden en gereinigd worden en kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Coffee Brown Leather Finish kan het beste worden verwerkt in een zuurarme flexibele natuursteenlijm. Ook de voegmortel dient vrij te zijn van zuren.

De Coffee Brown Leather Finish is het mooist wanneer deze met een minimale voeg gelegd wordt.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

graniet-coffee-brown-leather-finish

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Coffee Brown | Leather Finish 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: