Een echte landelijke sfeervloer van kleine Franse dalletjes.

Bourgondische Dallen | Limeyrat | Pavés Rustique

Deze prachtige kleine dalletjes brengen u gezelligheid en de Bourgondische leefstijl.

De Limeyrat Pavés Rustique is een vloer die bestaat uit smalle banen met kleine Bourgondische Franse Dallen. Door meerdere kleuren uit de groeve te mengen en deze te verwerken in een vloer met kleine formaten, ontstaat er een landelijke uitstraling die onevenaarbaar is.

Deze echte Franse kalksteentjes worden enkel gezaagd en getrommeld. Hierdoor krijgt de Limeyrat Pavés Rustique een stoere landelijke en nonchalante uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Deze kleine plavuisjes zijn op verschillende manieren te reinigen, beschermen en onderhouden. De juiste behandeling is afhankelijk van waar de Limeyrat Pavés Rustique verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar de Dalletjes komen te liggen en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Vervolgens kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw stoere landelijke sfeervloer.

Voor het verwerken van deze kleine dallen is vakmanschap nodig. Het is belangrijk dat de tegelzetter ervoor zorgt dat er een gelijk en verdeeld kleurenpatroon ontstaat. Daarom raden we u aan om een tegelzetter te vinden die hier ervaring mee heeft.

Ook de juiste lijm en voegmaterialen zijn erg belangrijk bij het verwerken van dit materiaal. De Limeyrat Pavés Rustique dient verwerkt te worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn.

Tip! Vraag ook direct een legofferte aan. Onze tegelzetters zijn gespecialiseerd in het verwerken van verouderde bouwmaterialen en weten dus precies waar ze op moeten letten.

Formaten:

  • Banen 12,15 en 20 cm breed. Wisselende lengten. Dikte ca. 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Limeyrat Pavés Rustique

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Limeyrat | Pavés Rustique 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: