Een elegante en stijlvolle verouderde beige kalksteen.

Bourgondische Dallen | Pristina | Monastery Finish

Deze Egyptische kalksteen is prachtig afgewerkt met aflopende geschuurde zijdes.

De Pristina Monastery is een prachtige Egyptische kalksteen. Doordat het oppervlak geschuurd is en de kanten aflopend zijn, krijgt deze Kalksteen een prachtige uitstraling die thuis hoort tussen de verouderde bouwmaterialen. De warme kleur in combinatie met het fijn geschuurde oppervlak maakt de Pristina Monastery een zeer fijne vloer in het onderhoud. Na de eerste behandeling is maandelijks dweilen met een natuursteenzeep voldoende om nog jaren te genieten van deze vloer.

Deze Pristina Monastery finish is alleen te verkrijgen in banenverband. Dit houdt in dat de tegels geleverd worden met wisselende lengtes en een vaste breedte van 40 en 60 cm. Hierdoor ontstaat er een speels banenverband, wat bijdraagt aan de Bourgondische uitstraling van de vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Zoals eerder in deze beschrijving al aangegeven, is de Pristina Monastery Finish erg gemakkelijk in het onderhoud. Een maandelijkse dweilbeurt is voldoende om de vloer in topconditie te houden. Wanneer u deze tegel in een natte ruimte (bijv. douche, badkamer, wc.) gaat gebruiken, raden we u aan om de tegel te impregneren. Dit is het aanbrengen van een beschermlaag in de toplaag van uw natuursteen, waardoor het binnendringen van olie, vet, vuil en vocht voorkomen wordt.

Als u ons vertelt waar de tegels komen te liggen, kunnen we u uiteraard voorzien van een passend onderhoudsadvies. Gebruik onze kennis.

U kunt deze Egyptische kalksteen het beste verwerken in een flexibele, zuur arme natuursteen lijm. Ook de voegmortel dient zuurarm te zijn.

Formaten:

  • Banen 40 & 60 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Pristina Monastery Finish

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Pristina | Monastery Finish ­čĹç

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: