Top selectie

Bourgondische Dallen Vloer

Wanneer u op zoek bent naar een Bourgondische dallen vloer, bent u bij Van den Heuvel & van Duuren aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk een groot assortiment Bourgondische dallen en andere landelijke kalksteen vloeren.

Noires Bourgogne

De Noires Bourgogne is een prachtige antraciet kleurige kalksteen vloer, die met de hand verouderd is. Hij zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Bontemps Authentique

De Bontemps Authentique is niet voor niets de trots van de kleine groeve waar deze steen gewonnen en bewerkt wordt. Door alles met de hand te doen, krijgt de vloer de perfecte uitstraling.

Bourgondische Dallen Bourgogne Blanc

De Bourgogne Blanc is een stoere Bourgondische dallen vloer met lichte kleurtinten en met weinig onderhoud.

Zowel in kleur, formaat als in afwerking is er genoeg keuze. In onze ruim 500m² grootte showroom kunt u ons assortiment keurig verwerkt in de vloer zien liggen. Dit maakt het kiezen van uw Bourgondische Dallen vloer een stuk gemakkelijker.

Wanneer we het hebben over een Bourgondische Dallen vloer, hebben we het over een landelijke (en vaak verouderde) kalksteen vloer. In veel gevallen komen deze Bourgondische Dallen uit Frankrijk. Deze vloeren worden ook regelmatig vervaardigd uit kalkstenen uit andere delen van de wereld. Het mooie hiervan is dat er hierdoor veel meer keuze in kleur en uitstraling ontstaat.

Een Bourgondische Dallen vloer wordt vaak geleverd in een zogenaamd banenverband. Hierbij hebben de tegels een vaste breedtemaat en wisselende lengtes. De verspringende voegen in dit banenverband geven de vloer een extra speels en landelijk karakter. Een andere optie is een wild- of Romaans verband. Ook hierbij geldt dat de verschillende formaten zorgen voor een speelse en gezellige uitstraling.

Gezien onze directe samenwerkingen met de groeves zijn andere formaten en bijvoorbeeld maatwerk uiteraard ook geen probleem.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze onze collectie
Bourgondische Dallen vloeren

Noires Bourgogne

De Noires Bourgogne is een prachtige antraciet kleurige kalksteen vloer, die tegel voor tegel met de hand verouderd is. Het gemêleerde oppervlak van deze steen zorgt voor een sfeervolle uitstraling en een zorgeloos onderhoud.

Deze Bourgondische Dallen vloer wordt geleverd in verschillende formaten welke ook gecombineerd kunnen worden voor een wildverband.

Bontemps Authentique

Deze Bontemps Authentique is de trots van de kleine groeve waar deze Franse kalksteen gewonnen en bewerkt wordt. Deze prachtige Bourgondische Dallen vloer wordt vervaardigd uit de zogenaamde korstplaat van de kalksteen blokken en wordt geheel met de hand verouderd.

Wanneer u op zoekt bent naar een Bourgondische dallen vloer met een eeuwenoude uitstraling. Dan is de Bontemps Authentique misschien wel precies wat u zoekt.

Bourgondische Dallen Bourgogne Blanc

Wanneer u zoekt naar een stoere Bourgondische Dallen vloer met lichte kleurtinten dan is de Bourgogne Blanc zeker het overwegen waard. Deze keiharde kalksteen heeft prachtige kleurnuances en is ambachtelijk met de hand verouderd.

De hardheid van deze Bourgondische Dallen vloer is werkelijk ongekend. Daardoor is dit een vloer met weinig tot geen noemenswaardig onderhoud.

Uiteraard hebben we nog veel meer Bourgondische en landelijke vloeren in ons assortiment.

Neem daarom gerust een kijkje in ons landelijke / klassieke assortiment.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BOURGONDISCHE DALLEN
VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Rijsdijk

De familie Rijsdijk koos voor de Noires Bourgogne, een vloer die met zijn donkere antraciete kleuren prachtig afsteekt tegen het interieur.

Fam. de Bekker

In de zoektocht naar een robuuste dallenvloer, liet familie de Bekker het oog vallen op de Bourgogne Blanc. De beige/gele dallen geven de vloer een zeer landelijke uitstraling.

Fam. van der Zandt

De familie van der Zandt bekeek in onze showroom alle Bourgondische Dallen en ging voor de prachtige Noires Bourgogne.