Bourgondische Dallen vloeren Bourgondische authentieke vloeren met karakter.

Bourgondische Dallen zijn schitterende kalksteen tegels met een verouderde uitstraling. Meestal worden de tegels op banen verwerkt.

Wij van “Van den Heuvel & Van Duuren” zijn specialist als het gaat om Bourgondische Dallen. Zo hebben wij in onze showroom een ruim assortiment aan Bourgondische Dallen die u kunt bekijken en waar u dan uit kunt kiezen.

Daarnaast zijn deze vloeren vaak ook in meerdere formaten, kleurtinten en afwerkingen leverbaar, zodat u helemaal zelf kunt uitzoeken wat het beste bij u en uw woning past. Om een voorbeeld te geven hebben we de Chateau Carreau Bourgondische Dallen in drie verschillende kleuren beschikbaar.

Bourgondische Dallen worden meestal gemaakt uit marmer / kalksteen, desondanks worden de Dallen ook wel “zandsteen” genoemd. De reden hiervan is met name de kleur en dat de tegels een zanderige structuur hebben.

De Dallen geven daarnaast een authentieke uitstraling aan uw woning en zorgen meteen voor een stuk gezelligheid en warmte in huis. Dit is dan ook meteen de reden dat Dallen vaak gebruikt worden in oude en monumentale panden.

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken bij het uitzoeken van een vloer hebben wij alle Bourgondische Dallen vloeren in een handig overzicht geplaatst. Via onderstaande knop kunt u dit overzicht bekijken.

Klik hier en bekijk al onze Bourgondische Dallen

“Van den Heuvel & van Duuren” verkoopt verschillende soorten Bourgondische Dallen. Wij selecteren verschillende leveranciers voor de beste Dallen en importeren in enkele gevallen zelf. Ook hebben we een eigen tegelfabriekje waar de Chateau Carreau met de hand vervaardigd worden.

Om een indruk te krijgen, kunt u hieronder wat voorbeelden uit ons assortiment bekijken.

Bourgondische Dallen Bourgogne Blanc

Bourgogne Blanc Dallen
De Bourgogne Blanc is een prachtige dallenvloer met een kleursamenstelling die u niet bij andere dallenvloeren zult tegenkomen.

Vanwege de kleuren en het verouderde oppervlak zult u ook niet snel vuil zien op de vloer, wat natuurlijk weer voordelig is voor het onderhoud.

Met de Bourgogne Blanc kiest u dus voor een onderhoudsvriendelijke vloer met een authentiek en origineel uiterlijk.

Direct Bourgogne Blanc Offerte Aanvragen

Antiek Verouderde Kloosterdallen

Leisteen Kloosterdallen

Deze prachtige, antiek verouderde Klooster Dallen zijn de ideale tegels voor degene die een authentieke, warme en rustieke sfeer in huis willen creëren.

Eén van de meest prachtig afgewerkte tegels van het moment.

Direct Offerte Aanvragen voor Kloosterdallen

Chateau Carreau

Met de hand gemaakte bourgondische dallen
De Chateau Carreau is een reproductie gebaseerd op échte oude stenen uit monumenten van over heel de wereld.

De grote voordelen van de Chateau Carreau zijn de mogelijkheid in kleuren (drie verschillende kleuren), toegevoegde bewapening en dat er eigenlijk geen limiet is aan het aantal m²’s.

Het is kort gezegd een schitterende oude tegel van hoge kwaliteit, in meerdere kleuren verkrijgbaar voor de gehele vloeroppervlak.

Direct Chateau Carreau Offerte Aanvragen

Noires Bourgogne

Noires Bourgogne Bourgondische dallen

De Noires Bourgogne is de perfecte vloer wanneer u op zoek bent naar een donkere dallenvloer met een verouderd oppervlak.

De grootte van deze tegels (90x60x2cm.) zorgt voor een prachtige robuustheid. Dat creëert dan ook de typische Bourgondische Dallen uitstraling.

De combinatie van het stoere uiterlijk, het gemak van de tegel en de donkere kleur maakt dit tot een uitstekende tegel.

Direct Noires Bourgogne Offerte Aanvragen

Natuurlijk heeft “van den Heuvel & van Duuren” nog veel meer soorten Bourgondische Dallen. Neem daarom eens rustig een kijkje in ons assortiment.