Antieke landelijke Bourgondische Dallen in prachtige grijstinten.

Chateau Carreau | Bourgondische Dallen

De modellen en grijstinten van de prachtige Chateau Carreau Dallen zijn werkelijk schitterend.

De handgemaakte Bourgondische Dallen van Chateau Carreau zijn absolute eye catchers. Deze schitterende reproducties van oude Bourgondische dallen zijn echter stuk voor stuk handgemaakt. Ze zijn gebaseerd op de mooiste échte oude natuursteen dallen die Chateau Carreau door de jaren heen verzameld heeft. Door de mengeling van deze stenen komen er ook veel verschillende afwerkingen naar voren. Zo zijn er onder andere geschuurde, ruwe, maar ook gebouchardeerde dallen. Daarmee wordt een unieke, authentieke en landelijke sfeer gecreëerd.

In het kleine Nederlandse fabriekje van Chateau Carreau wordt er dagelijks gestreefd naar het maken van de beste reproducties van honderden jaren oude stenen. Dit gebeurt dan ook met succes! De cementgebonden stenen van Chateau Carreau zijn daarom inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment landelijke vloeren. De Chateau Carreau Bourgondische Dallen worden geleverd in 3 kleurtinten:

  • Geneve (een sobere mix van authentieke grijstinten)
  • Calais (een warme mix van beige, bruin en grijstinten)
  • Mélange Coloré (Een bonte mix van Geneve & Calais)

De Chateau Carreau tegels worden gemaakt op basis van cement, kunstharsen en moderne kleurstoffen. Daarom zijn de tegels van Chateau Carreau maar ca. 1 cm dik, kleurvast en ook fijn in het dagelijks onderhoud.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Chateau Carreau Bourgondische Dallen worden geleverd met een Dallenwas. Deze was geeft deze Bourgondische Dallen precies de antieke eiglans die deze tegels nodig hebben. Daarnaast vormt deze was een goede beschermlaag, waardoor de Dallen gemakkelijk schoon te houden zijn.

Naast de Dallenwas is er voor het wekelijks onderhoud een fijne zeep met weinig vetten nodig. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de Seal Guard Stone Clean gebruiken. Deze zeep kan gemakkelijk door het dweilwater gebruikt worden. Het houdt de Chateau Carreau Bourgondische Dallen in topconditie.

De Chateau Carreau tegels dienen verwerkt te worden in een hoog flexibele lijm op basis van zuurarme ingrediënten en veel latex in poedervorm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm en flexibel te zijn.

De materialen die wij mee offreren zijn uitvoerig getest door Chateau Carreau. Daarom leveren wij deze vloeren alleen met de juiste lijm en voegmaterialen. Dit doen we dus om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast adviseren wij de Chateau Carreau tegels altijd te laten verwerken door 1 van onze specialisten.

Formaten:

  • Wildverband x ca. 1 cm

Toepassingen voor deze Bourgondische Dallen:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Chateau Carreau Bourgondische Dallen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Chateau Carreau | Bourgondische Dallen 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: