Een uniek materiaal met een stoer levendig uiterlijk en een geborstelde toplaag.

De Carbon Gold Satinato is een stoere geborstelde kwartsiet tegel. Het geborstelde oppervlak wordt op een geweldige wijze gecombineerd met het breukruwe oppervlak van deze natuursteen. Door deze bijzondere oppervlakte behandeling ontstaat er een bijzonder karakter. Daardoor krijgt u een vloer met veel uitstraling en een modern gevoel.

Dankzij de geborstelde oppervlakte behandeling is deze vloer ook erg fijn in het gebruik en onderhoud. Tevens zorgt de afwerking er voor dat krasjes en vuil lastig te zien zijn op deze vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Carbon Gold Satinato is op verschillende manieren te beschermen en onderhouden. De juiste keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de Carbon Gold Satinato verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Carbon Gold Satinato wilt gaan verwerken. Wij zorgen vervolgens voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat uw Carbon Gold Satinato op de juiste manier behandeld wordt en u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van deze prachtige tegels.

De Carbon Gold Satinato kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60 x 60 cm. Dikte 1,5 cm.
  • 80 x 80 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: